رنگ ها یکی از عناصر اصلی در طراحی دکوراسیون داخلی و چیدمان منزل هستند و همانطور که می دانید رنگ های موجود در خانه بیشترین تاثیر را روی حالات روزانه مان می گذارد پس این نیاز اساس می شود که رنگ ها را بیشتر بشناسید و بدانید کدام یک از رنگ ها حس بهتری در شما ایجاد می کند.

رنگ آمیزی اتاق نشیمن در نوع خود بسیار متفاوت‌تر از رنگ‌آمیزی سایر اتاق‌ها است و از همین رو توجه به رنگ‌آمیزی اتاق نشیمن در چیدمان اتاق تأثیر بسزایی دارد.

رنگ سفید

 سفید یکی از محبوب‌ترین رنگ های استفاده شده در رنگ آمیزی خانه های ایرانی به شمار می‌رود و اغلب خانه‌های ایرانی سفید رنگ آمیزی شده‌اند. اگر می‌خواهید در انتخاب رنگ دیوارهای پذیرایی خانه خود همرنگ جماعت باشید، مطمئنا سفید اولین انتخاب شما خواهد بود.

رنگ سفید استخوانی

 

یکی از رنگ‌های پرطرفداری که این روزها از آن در منازل ایرانی استفاده می‌شود، رنگ سفید استخوانی است. این رنگ از ترکیب رنگ سفید، صدفی، کرم و مقدار بسیار اندکی صورتی ملایم آماده شده است. این سبک رنگ‌آمیزی به شما کمک می‌کند از هر تناژ رنگی برای چیدمان مبلمان خود در فضا استفاده کنید. کار دشواری نیست؛ می‌توانید به راحتی از یک کاناپه مشابه با رنگ فضا و فرش و مبل متضاد بهره بگیرید. این سبک چیدمان بسته به سلیقه و نظر شما به راحتی تغییر می‌کند.

رنگ سبز آبی دوست داشتنی

سبز‌آبی بدون شک یکی از دوست داشتنی‌ترین و بهترین رنگ های ممکن برای پذیرایی خانه و دیوارهای اتاق به شمار می‌رود. این رنگ خوشگل که هیچ گاه از مد نمی‌افتد، تناژهای مختلفی از روشن تا تیره دارد که از ترکیب های مختلف سبز و آبی بوجود می‌آید. در ادامه می‌توانید تصاویری از این رنگ زیبا که به عنوان رنگ دیوار اتاق نشیمن از آن‌ها استفاده شده را مشاهده کنید و از آن‌ها برای اتاق نشیمن خود نیز ایده بگیرید.

رنگ زرد

 زرد نیز در لیست رنگ پیشنهادی برای اتاق نشیمن قرار می‌گیرد، ولی توصیه می‌کنیم که این رنگ را بسیار با احتیاط مورد استفاده قرار دهید. استفاده بیش از حد رنگ زرد در اتاق نشیمن و پذیرایی سبب می‌شود که شما در گذر زمان از این تناژ رنگی خسته و دل‌زده شوید. از سوی دیگر شما با استفاده از مبل‌های با رنگ خنثی، می‌توانید این دل‌زدگی را از دیوار کم کنید. بدون تردید رنگ‌های آجری، آبی فیروزه‌ای، طوسی سیر و روشن بهترین انتخاب‌های مطلوب برای این رنگ‌آمیزی به شمار می‌آید.

رنگ زرد حتماً باید با رنگ دیگری در زمان رنگ‌آمیزی ترکیب شود. برای این منظور همانند عکس زیر، می‌توانید از رنگ سفید و طوسی روشن استفاده کنید. استفاده از رنگ سفید در این رنگ‌آمیزی این امکان را به شما می‌دهد که به راحتی از کوسن‌های با رنگ زرد و طوسی بهره ببرید.

رنگ صورتی کم‌رنگ

یکی دیگر از رنگ‌هایی که در رده رنگ‌های پرطرفدار برای اتاق پذیرایی و نشیمن قرار دارد، رنگ صورتی است؛ رنگی که شاید یکی از رنگ‌های مناسب اتاق خواب دخترانه باشد، اما با کمی تغییر در آن می‌توانید آن را به عنوان رنگ مناسب اتاق پذیرایی نیز به کار ببرید. شما با ترکیب رنگ کرم و صورتی می‌توانید به یک صورتی روشن و ملایم دست پیدا کنید. این رنگ‌آمیزی ترکیبی با تناژ رنگی سفید را به راحتی برای شما فراهم می‌کند؛ یعنی شما می‌توانید از طراحی که در اتاق‌های پذیرایی با رنگ سفید بهره می‌بردید، در این سبک رنگ‌آمیزی نیز استفاده کنید.

ترکیب رنگ نارنجی با سفید

 استفاده از نارنجی به عنوان تک رنگ خانه و اتاق پذیرایی شاید با سلیقه بسیاری از افراد متناسب نباشد و یا ممکن است که افراد به رنگ نارنچی به عنوان یکی از رنگ های مناسب دیوارهای خانه علاقمند باشند که فضایی شاد را برای آن‌ها بوجود آورد، ولی در عین حال دوست داشته باشند که از دو رنگ در خانه خود استفاده کنند. در این صورت می‌توانید از ترکیب رنگ نارنجی و سفید در دیوارهای نشیمن استفاده کرده و از آن لذت ببرید.

حتی می‌توانید خلاقیت بیشتری در استفاده از رنگ‌های مختلف در اتاق‌ها به خرج داده و از ترکیب سه رنگ مکمل هم (نارنجی،طوسی،سفید)در رنگ آمیزی خانه استفاده کنید.

رنگ آجری

 

یکی دیگر از رنگ‌های پیشنهادی برای اتاق پذیرایی، استفاده از رنگ‌های آجری است. این سبک رنگ‌آمیزی شما را برای داشتن یک محیط گرم و دل‌نشین یاری می‌کند. بدون تردید بهترین گزینه برای دیزاین اتاق پذیرایی با استفاده از این رنگ ترکیب سنتی است. شما با استفاده از یک چیدمان سنتی با تناژ رنگی ساده و سفید می‌توانید این اتاق پذیرایی را به خوبی طراحی کرده و یک اتاق نشیمن ایرانی سنتی زیبا داشته باشید.

رنگ یاسی

شما به راحتی می‌توانید با استفاده از مبل‌های رنگ تیره و یا رنگ شاد این دکوراسیون زیبا را فراهم کنید. استفاده از پرده‌ای سفید سبب می‌شود رنگ یاسی بیش از حد در محیط حاکم نباشد و چشم شما در بلند مدت از این رنگ خسته نشود. استفاده از قاب عکس‌های روی دیوار مانع از زننده بودن رنگ در فضا شده است.

رنگ‌آمیزی تیره با رنگ سرمه‌ای

اگر تمایل به چیدمان کلاسیک دارید به شما استفاده از رنگ‌های سرمه‌ای سیره و سرمه‌ای کم‌ رنگ را توصیه می‌کنیم.استفاده از رنگ‌های روشن در دکوراسیون داخلی که سبب می‌شود حس آرامش در محیط حاکم شود. شما می‌توانید برای ادامه دار بودن هارمونی رنگ دیوار و فضا، از کوسن‌های مشابه با این تناژ رنگی بهره بگیرید. رنگ سرمه‌ای تیره برای ایجاد دیوار شاخص در منزل نیز پیشنهاد می‌شود.

استفاده از رنگ سرمه ای و سایر رنگ‌های تیره به عنوان رنگ دیوار پذیرایی کمی شجاعت می‌خواهد. چرا که در صورتی که از آن به درستی استفاده نشود و با دیگر رنگ‌ها ترکیب نشود، ممکن است باعث شود که اتاقی کسل کننده داشته باشید.

رنگ سبز

اگر می‌خواهید حس و حال طبیعت را در فضای داخلی منزل خود دنبال کنید، به شما استفاده از رنگ سبز را پیشنهاد می‌کنیم. برای متفاوت بودن باید متفاوت نگاه کرد. استفاده همیشگی از رنگ سفید و یا صدفی هیچ تغییراتی را در دکوراسیون منزل شما حاصل نمی‌کند. شما به راحتی با استفاده از مبل‌های مشابه و یا متضاد با رنگ فضا، می‌توانید چیدمان خود را دنبال کنید.استفاده از پاف‌های سبز هم رنگ با دیوارهای فضای اتاق است که سبب جلوه بخشیدن به محیط شده است. شما می‌توانید برای این منظور از پاف و یا شال مبل استفاده کنید.

 

یکی از بهترین راه‌ها برای استفاده از رنگ سبز در دکوراسیون خانه و پذیرایی،
بهره بردن از آن در دیوارهای خانه به صورت ترکیب آن با رنگ سفید است.

این که چه رنگی برای اتاق پذیرایی استفاده شود امری سلیقه‌ای است. ایده پردازی‌های ما تنها گوشه‌ای از رنگ‌آمیزی‌های موجود در صنعت مد و دکوراسیون بود و مطمئنا رنگ‌آمیزی‌های زیاد دیگری نیز وجود دارد که می‌توانند برای اتاق پذیرایی مناسب باشند. اما پیشنهادهای رنگی ما برای اتاق پذیرایی، مدل‌های جدید رنگ‌آمیزی و نمونه‌هایی از انواع آن بود. پیشنهادهایی مانند استفاده از رنگ‌های روشن با ترکیب دکوراسیونی تیره و اینکه از چه رنگی با چه ترکیب رنگی باید استفاده شود.

 

امیدوارم با مطالعه این رنگ‌های پیشنهادی برای اتاق پذیرایی، بتوانید رنگ مناسب اتاق پذیرایی خود را انتخاب کنید.